Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zaterdag, 20 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Kenotek Ypres Rally krijgt goed rapport van de FIA

Geschreven door  Dec 28, 2015

The most exciting and safe rally xp
Tweede plaats in het ERC-klassement

And here are the points of the Jury... Voor de leden van Club Superstage is het elk jaar spannend uitkijken naar het rapport van de FIA, die de kwaliteit van elke organisatie in het Europees kampioenschap beoordeelt op de meest uiteenlopende organisatorische aspecten. Ook in 2015 mag de Kenotek Ypres Rally weer trots zijn op dit rapport, want de Belgische manche van het ERC bevestigde zijn status als Europese klassieker met een tweede plaats, nipt achter de Rally Liepäjä in Letland.

Zonder in detail te treden, kunnen we met trots zeggen dat de Kenotek Ypres Rally de beste score behaalde van alle organisaties op onderdeel "Veiligheid". Een score waar Club Superstage veel belang aan hecht, want de organisatie wil zijn bezoekers "the most exciting and safe rally xp" bieden.

"Veiligheid blijft voor elke organisator van een rally primordiaal, dus ook voor Superstage," vertelt Jan Vervisch, Safety Manager van de Kenotek Ypres Rally. "Die prima score van de FIA is natuurlijk ook te verklaren door de strenge Belgische wetgeving terzake. We besteden als organisator ook veel aandacht aan het Spectator Management. Door de publiekspunten met wegwijzers aan te duiden vanaf het rallycentrum en die zones zo comfortabel mogelijk in te richten, met catering en andere voorzieningen, kunnen we de fans zoveel mogelijk naar plaatsen langs het parcours brengen waar we de veiligheid optimaal kunnen garanderen. Natuurlijk is het Tracking Systeem, verplicht in het Europees kampioenschap, ook een essentieel instrument om voortdurend te waken over de veiligheid vanuit het Rally HQ."

Met een score van 1056 punten voor de Kenotek Ypres Rally, en tweede plaatsen op het vlak van "algemene organisatie" en "technische aspecten", is de gouden medaille in zicht, want de beste organisatie kreeg amper 10,5 punt meer. Een mooie beloning voor de inspanningen van alle medewerkers van de Kenotek Ypres Rally, maar tegelijkertijd een bron van motivatie om in 2016 nog hoger te mikken!

Laatst aangepast op Maandag, 28 december 2015 15:09
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws