Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 28 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Renault officieel partner Spa Rally 2016

Geschreven door  Feb 07, 2016

Op zes weken van de start van de Spa Rally schakelt DG Sport de hogere versnelling in! De deelnemers en toeschouwers zullen tijdens het weekend van 18 en 19 maart in de watten worden gelegd, en daarvoor kan het organisatieteam rekenen op de steun van een eersteklas partner.

 Renault levert immers de wagens voor de organisatie: "We zijn heel blij en trots dit partnership met Renault België-Luxemburg te kunnen aankondigen", stelt Christian Jupsin, baas van de structuur uit Theux. "Renault heeft enkele belangrijke pagina's van de autosportgeschiedenis geschreven, en al zeker in de rallysport. Er was de Dauphine 1093, de R8 Gordini, de 5 Turbo en uiteraard de legendarische Alpine-Renault, die bij het eerste wereldkampioenschap in 1973 de titel wist te veroveren."
 
 Renault maakt ook deel uit van de wedstrijd: naast de inbreng op organisatorisch vlak zal lokale concessiehouder EMOCAR (Verviers, Trois-Ponts en Basse Meuse) net zoals in de Condroz van vorig jaar ook de Clio R3T van Florian Jupsin ondersteunen. De Clio met het nummer 21 zal ook in de kleuren van populaire RTBF-zender Classic 21 staan. Bovendien zal EMOCAR in het 'Dealer's Village' het gamma personenwagens en bedrijfsvoertuigen van het merk tentoonstellen.

Laatst aangepast op Zondag, 07 februari 2016 09:40
Karel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Laatste Nieuws