Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 25 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Patrick Diels kiest voor de M-Cup

Geschreven door  Feb 23, 2016

Patrick Diels en copiloot Patrick Flas zijn klaar voor hun thuismatch in Landen, de Rally van Haspengouw. Ook dit jaar blijven ze trouw aan het merk uit München en schreven ze zich in voor de M-Cup. Dit mini-kampioenschap voorbehouden voor 'Beemers" bestaat uit 6 wedstrijden. 

De vertrouwde en betrouwbare BMW E36 M3 werd nog verder geëvolueerd in het tussenseizoen. Eind vorig jaar werd de wagen voorzien van een S54 krachtbron en werd er nog heel wat geoptimaliseerd. Eerste wapenfeit met de nieuwe motor was het Criterium J.L. Dumont, waar het team een mooie derde plaats algemeen wist te veroveren. Ook tijdens de Rally van Zuid-Limburg werd duidelijk dat de auto heel wat extra’s in zijn mars had. De talrijke supporters konden dit beamen. Patrick is niet om een spectaculaire doortocht verlegen en wat extra paardjes helpen daar soms bij.

“Het nieuwe seizoen starten we ook nog met een gloednieuwe sequentiële versnellingsbak van Drenth. Het verschil is duidelijk merkbaar ten opzichte van de Samsonas dogbox. Zo zijn we dus klaar voor een ambitieus seizoen,” aldus copiloot Patrick Flas.

Naast de volledige M-Cup, de Nederlandse manche in Etten-Leur inbegrepen, kan je het team ook nog aantreffen op enkele lokale wedstrijden, zoals het Criterium J.L. Dumont en de Rally van Zuid-Limburg.

“Met deze wagen, de fantastische schare supporters en vooral een piloot als Patrick Diels, gaan we iedere keer voor een podiumplaats in de M-Cup. We gaan iedereen het vuur aan de schenen leggen op onze immer sympathieke manier natuurlijk. Hou ons maar in de gaten!”

Het team wenst ook nog zijn trouwe sponsors te bedanken en laat ook weten dat hun jaarlijkse restaurantdagen doorgaan op 5 en 6 maart in Zaal Tijl te Gingelom.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws