Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 28 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Stephen Wright opnieuw met Eddy Smeets present in Sezoensrally

Geschreven door  Mei 14, 2016

Na zijn mooie 4de plaats - 3de algemeen in R5-categorie in de Rally of the Lakes in het Ierse Killarney (1 mei) - is Stephen Wright en zijn team de Ford Fiesta R5 aan het voorbereiden voor de overzeese boottochten vanuit Ierland via Groot-Brittanië en Frankrijk naar... het Belgische Bocholt! Samen met Eddy Smeets verschijnt de jonge Ier op 21 mei aan de start van de Sezoensrally.

Eddy Smeets: "Logistiek en financieel is alles zo goed als voorbereid. Ixina Bree-Lommel, garage Bart Hellings en HC Containers hebben opnieuw hun steun toegezegd voor onze deelname aan de Sezoensrally. Met Banden Hulsbosch Hamont en BioGas Bree werden bovendien twee nieuwe sponsors gevonden zodat we in minstens even goede omstandigheden aan de start verschijnen. Vorig jaar werden we mooi derde algemeen, alhoewel onze ambitie toen een top 5 plaats was. Voor dit jaar houden we hetzelfde doel voor ogen, al is de concurrentie dit jaar zeker zwaarder in Bocholt met minstens zeven R5-wagens. Omdat mijn laatste wedstrijd de Rallye van Monte Carlo was, zit ik serieus te popelen om terug in actie te komen."

Stephen Wright: "Aan ritme zal ik geen gebrek hebben. Zowel eind april als begin mei reed ik nog wedstrijden in Ierland. Het doet deugd om terug naar Bocholt te kunnen komen. We werden vorig jaar erg hartelijk ontvangen en het ziet ernaar uit dat dat dit jaar niet anders zal worden. Ik ben alle sponsors en natuurlijk Eddy erg erkentelijk voor dit Belgisch project. We gaan er opnieuw proberen het beste van te maken in en rond Bocholt. Ik hoop jullie allemaal te mogen begroeten op het Kerkplein bij onze service."

Laatst aangepast op Zaterdag, 14 mei 2016 11:48
Karel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Laatste Nieuws