Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 28 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Vincent Verschueren vol vertrouwen naar de Kenotek Ypres Rally

Geschreven door  Jun 22, 2016

"Uitkijken voor lekke banden..." 

Dit weekend wordt in de Westhoek de topwedstrijd van het Belgisch rallyseizoen verreden. De Kenotek Ypres Rally kan rekenen op een indrukwekkend internationaal startveld, want de Ieperse klassieker is de enige Belgische manche van het Europees kampioenschap. Voor GoDrive, het team van Gaby Goudezeune uit Heuvelland, is de Kenotek Ypres Rally jaarlijks de belangrijkste afspraak van het seizoen. Vincent Verschueren en Veronique Hostens zijn alvast klaar voor de strijd met hun Skoda Fabia R5.

Na een intensieve testdag in Alveringem heeft Vincent Verschueren alvast heel wat vertrouwen opgedaan, ondanks de delicate weersomstandigheden.
"We deelden vandaag de testbasis met Freddy Loix en we hebben hard gewerkt aan de afstellingen. Uiteindelijk heb ik een goed gevoel met de auto. Het ging heel goed. Ik heb een paar keer goed aangevallen en we hebben natuurlijk onze tijden ook wel wat vergeleken met die van Freddy. Ik heb een goed gevoel voor de start, maar de proeven liggen er dit jaar bijzonder verraderlijk bij. Ik denk dat we een goed resultaat kunnen rijden als we uit de problemen blijven. Omdat veel zand is weg gespoeld door de regen, is het risico op een lekke band groter dit jaar. Geen fouten maken en niet lek rijden, dat wordt de boodschap vanaf vrijdagavond," vertelt Vincent Verschueren.

Vincent en Veronique stonden al op het podium in Ieper. Maar, met 30 R5's aan de start, zal een evenaring van die podiumplaats geen makkelijke opgave zijn.

"We weten allemaal dat Ieper een bijzonder lange en zware wedstrijd is. De wedstrijd wordt vrijdagavond nog niet beslist. Een goed tempo rijden en uit de problemen blijven, dan zullen we er kort bij zijn. Ik ben er alvast klaar voor," lachte Vincent Verschueren, die geen specifieke plaats voorop wil stellen. "We gaan ons best doen, zoals altijd, om een topresultaat te behalen voor Gaby Goudezeune en het ganse team van GoDrive."

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws