Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 16 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Rally van Haspengouw: Timing online en update inschrijvingen

Geschreven door  Feb 06, 2017

Ondertussen dikt de deelnemerslijst flink aan voor de komende Rally van Haspengouw, de eerste manche van het Belgian Rally Championship. Momenteel staat de teller op 55 teams, waarvan 23 zich hebben ingeschreven voor het RACB Rally Criterium.

De RACB heeft nu defenitief gekozen voor de kaart van de R5's en schuift daarmee de 'oude' WRC's aan de kant. Heel wat teams hebben ondertussen al de overstap gemaakt naar de nieuwe koninginneklasse van het BRC en tekenen ook in 2017 present met hun R5. Melissa Debackere (Skoda Fabia R5), Bert Cornelis (Citroën DS3 R5) en Vincent Verschueren (Skoda Fabia R5) hebben zich al ingeschreven. Ook Guino Kenis tekent present met de Mini Cooper 1.6T. Ook moet Kris Princen, die zeker is van zijn deelname, zijn inschrijving nog versturen. Verder zien we ook nog de BMW's van Franky Boulat (E36 M3), Jean-Louis De Roeck (E30 M3), Robin Maes (E30 M3), Tom Ceuppens 130i), "The Beast" van Bert Truyens (132i), Tom Van Rompay (E30 M3),  Jan Vandenberghe (E36 M3), Wim Muilwijk (E30 M3) en de Porsche 997 GT3 van Henri SchMelcher en Robby Moers (Porsche 996 GT3).

Bij de oudjes zien we Frank Baert (Opel Manta 400) en Stefaan Prinzie (Opel Ascona 400) en ervaren rot Eric Louis (Opel Kadett GT/E). 

Bij het criterium zien we voorlopig Erik Deveux (Opel Ascona),  Johnny Louis (BMW E36 M3), Tom Simonis (BMW E36 M3), Stefan Vancraenenbroeck (Nissan 350Z) en Philip Lommers (BMW E36 M3).

Voorlopige lijst Nationaal
Voorlopige lijst RAC Rally Criterium 

Ook de timing is bekend en het plannen en uitstippelen kan beginnen voor de ongeduldigen onder ons. Walshoutem, Gingelom, Heers en Horpmaal is de volgorde en de eerste wagen rijdt over het podium om 8u 's morgens en om 19u15 is de winnaar gekend.

Bekijk de timing hier.

 

 

Laatst aangepast op Maandag, 06 februari 2017 19:20
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws