Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zaterdag, 20 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Nico Degroot maakt debuut in de Rally van Haspengouw

Geschreven door  Feb 22, 2017

Finishen is het doel...

Nico Degroot maakt komend weekend zijn debuut als piloot in de Rally van Haspengouw. Met een Subaru Impreza WRX zal de Landense bouwondernemer zijn leerproces beginnen op de Haspengouwse ruilverkavelingen. "Het klopt inderdaad dat ik komend weekend mijn eerste meters tegen de tijd zal rijden. Gelukkig start ik in eigen streek waardoor ik weet wat er mij te wachten staat," begint Nico zijn verhaal. "En gezien het weer zal het zeker niet simpel zijn. Modder, water op de veldwegen en snelheden die makkelijk boven de 140km/u gaan, allemaal factoren waarmee ik rekening moet houden." 

Gelukkig kan hij rekenen op de vierwielaandrijving van zijn Subaru waardoor het al een heel stuk makkelijker wordt. "Ik heb deze Subaru al drie jaar in mijn bezit. Het is een echte uit de ateliers van Prodrive. Ooit was hij nog in handen van de Nederlander Nelis Verkooijen. Na een zware crash werd hij terug volledig opgebouwd van nul door The Autosport Company uit Waalwijk en staat hij terug in topvorm."

Als we beginnen over zijn ambities is hij heel duidelijk. "Plezier maken en de finish zonder kleerscheuren halen is het hoofddoel. Samen met mijn copiloot Kenneth Dardenne moet dit zeker lukken. We gaan ons eigen tempo rijden en geen gekke dingen doen," aldus Nico Degroot.

Nico en Kenneth kregen het startnummer 16 toegekend.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws