Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 19 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Vernieuwd parcours en test-kp voor de Rally de Wallonie

Geschreven door  Mrt 14, 2017

De Automobielclub van Namen ook in 2017 het ganse jaar actief 

Een compleet vernieuwde Rally van Wallonië, een “open” Rallysprint Condruzien FWB en… tal van andere activiteiten voor de leden van de AC van Namen. Het jaar 2017 is voor de leden van de Automobielclub van Namen onder een goed gesternte gestart. Enerzijds was er uiteraard de voorbereiding van de 36ste Rally van Wallonië, die al begon meteen na het einde van de editie 2016, maar anderzijds was er ook de renovatie van het clublokaal, die eerstdaags afgerond wordt, zodat men over drie maanden alle deelnemers in nog meer comfort kan ontvangen. 

Toch palmen de Naamse organisatoren de Citadel van Namen al eerder in, want zeer tevreden over hun samenwerking vorig jaar bij de 40ste verjaardag van de Ford Fiesta, doet Ford België op 18 en 19 maart opnieuw beroep op ons voor de organisatie van “Driving Skills for Life” Een event met als doel jongeren te leren om een auto in de beste veiligheidsvoorwaarden te besturen. Eind april volgt dan op een grotendeels vernieuwd parkoers, dat tijdig en in detail voorgesteld zal worden, de 36ste editie van de Rally van Wallonië. Nog steeds over drie dagen en met als aperitief uiteraard de showavond op de Citadel van Namen. Toch zal ook een andere leuke verrassing zeker bekoren, want op algemeen verzoek komt er voor de deelnemers op de donderdag voor de rally een test-kp!

Amper bekomen van die passage van het Belgisch rallykampioenschap, zal de energie van de AC van Namen dan snel gericht zijn op 12 augustus en de organisatie van de Rallysprint Condruzien in Haversin, die meetelt voor het  van de Federatie van Wallonië en Brussel. Aangezien deze wedstrijd een “open” karakter heeft, kunnen ook buitenlandse teams deelnemen, de reputatie van die wedstrijd reikt intussen immers verder dan onze landsgrenzen!

En… omdat we ruimdenkend en van goede wil zijn beëindigt de Automobielclub van Namur haar activiteiten voor 2017 vol goede wil met een event dicht bij de natuur. Net zoals vorig jaar verlenen we van 13 tot 22 oktober onze medewerking aan het Festival van de Natuur in Namen, een ander erg belangrijk festiviteit in de Waalse hoofdstad.
 

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws