Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Woensdag, 03 juni 2020

logo rally online

Rally Online België

TAC Rally: Chris Debyser op jacht naar een mooi resultaat

Geschreven door  Apr 05, 2017

Begin maart was er de vuurdoop voor het team in de Rallysprint van Moorslede en deze begon eerder met een valse noot voor Chris en Kristof. Maar omdat deze sprint toch initieel als een test werd ingelast, was dit voor hen de ideale kans om de Porsche te leren en zo de eerste kilometers af te haspelen met deze schitterende bolide. Zoals Tim Van Parijs reeds eerder aangaf is de 997 veel meer afgestemd op rallyrijden dan de 996. Tractie, wegligging en remmen zijn gewoon beter waardoor er meer vertrouwen is. 

De TAC rally komt misschien iets te vroeg om ons nu al te mengen in de GT-debatten vooraan maar toch steekt het team haar ambities niet weg en zouden we vooral de finish willen halen en als het kan met een mooi resultaat. Het team van JT Motorsport laat in elk geval niks aan het toeval over en tekenen present voor de shakedown op woensdag. Laat ons hopen op een droog parcours, zo kunnen we geleidelijk het ritme per boucle verhogen. Het is reeds in de vorige edities gebleken dat in de TAC Rally elk detail soms
doorslaggevend kan zijn in functie van een mooi resultaat. 

Het voltallige team kijkt er in elk geval naar uit om samen met Tim Van Parijs, Chris Van Woensel en Claudie Tanghe een fantastische rallydag te beleven.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws