Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zaterdag, 20 april 2024

logo rally online

Rally Online België

TAC Rally: Jonas Langenakens op zoek naar een goede klassering

Geschreven door  Apr 05, 2017
Nu zaterdag wordt de TAC Rally verreden, de derde manche van het Belgisch rallykampioenschap. Ook Jonas Langenakens en copiloot Kenneth Delvaux zakken af naar West-Vlaanderen. Dit wordt hun tweede wedstrijd van het seizoen want de Herock Spa Rally lieten ze links liggen. “Ik ben blij dat ik nog eens kan rijden. Het is al geleden van de Rally van Haspengouw. Hopelijk ben ik terug snel in het ritme maar gelukkig ken ik de wedstrijd erg goed wat toch wel een voordeel is. Ik heb de TAC Rally altijd al graag gereden,” begint Jonas.
 
Ook de vertrouwde Mitsubishi Lancer EVOX gr.N staat weer in topvorm dankzij Smets Motorsport. “Gelukkig geven ze goed weer voor zaterdag want in het droge is het toch makkelijker in Tielt,” lacht Kenneth. “Maar droog of nat, het is er altijd glad. Ook ligt er vaak veel stof op de wegen door ijverige landbouwers wat het zeker niet makkelijker maakt. Een klein foutje kan grote gevolgen hebben want de grachten zijn hier diep…”
 
Ook het startveld is indrukwekkend te noemen met een hele meute R5’s en Porsches aan de start. Maar ook de klasse RC2 is goed bezet. “Ik ben altijd voorzichtig in mijn uitspraken maar toch hoop ik minstens bij de eerste tien te eindigen. Ik ga vooral proberen foutloos te blijven en mijn eigen ritme te rijden en dan zal een goed resultaat wel volgen,” besluit Jonas tenslotte.
 
Jonas en Kenneth kregen het startnummer 20 toegewezen. Afspraak nu zaterdag voor 14 spannende proeven.
 

 

Laatst aangepast op Donderdag, 06 april 2017 10:33
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws