Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 28 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

ED Rallyteam met Steve Brown en Wouter Muylle aan de start in Tielt

Geschreven door  Apr 07, 2017

Dit weekend slaat het Belgian Rally Championship zijn tenten op in Tielt. Eén van die tentjes behoort toe aan het ED Rallyteam. Zowel Steve Brown als Wouter Muylle komen er immers aan de start van de TAC Rally. Steve Brown zal er voor het eerst proeven van de nationale competitie. Wouter Muylle is er niet aan zijn proefstuk toe en mag met zijn Safety EVO het parcours openen. Na zijn debuut met de nieuwe EVO in de Rallysprint van Moorslede, staat Steve ‘FTC Wheels’ Brown voor een nieuwe uitdaging. De TAC Rally wordt immers zijn eerste nationale rally.

“Met de TAC Rally zetten we weer een stap in ons leerproces. We komen er voor het eerst aan de start. Iedereen weet dat het parcours rondom Tielt heel glad is. Uitrijden en ervaring opdoen is dan ook onze doelstelling,” vertelt Steve. “Tijdens onze eerste wedstrijd in Moorslede had de nieuwe EVO af te rekenen met enkele kleine haperingen. Deze zijn nu allemaal opgelost. Ik kijk er dan ook naar uit om me een dag te amuseren in Tielt.”

Voor Steve Brown is het allemaal nieuw in Tielt. Niet zo voor Wouter Muylle. De sterke man achter Carrosserie Muylle heeft er reeds enige ervaring opgebouwd. Net zoals in Moorslede zal Wouter ook in de TAC Rally zijn bijdrage leveren om er een veilige rally van te maken. “Een maand geleden werd met de Rallysprint van Moorslede het startschot gegeven van een druk rallyseizoen 2017,” opent Wouter Muylle. “Een wedstrijd waar ik met plezier aan terug denk. Het hele plaatje klopte. Prachtig weer, mooi parcours, super copiloot, geweldig serviceteam en ‘last but not least’ een Safety EVO in topvorm. Het was gewoon genieten van de eerste meter tot de laatste. Veel veiligheidswerk hebben we niet gehad, uitgezonderd op een paar puntjes waar het publiek niet ideaal stond. Maar al bij al bevond het massaal opgekomen publiek zich in de juiste zones. Bij deze wil ik ook nog een dankwoordje richten aan de organisatie ACD voor de geboden kans.”

“Dit weekend in Tielt krijgen we een serieuze opdracht voorgeschoteld. Als 0-wagen in een nationale rally rijd je net voor de toppers van het Belgian Rally Championship over het parcours. Het is al de vierde keer dat ik aan de start sta van de TAC Rally en ik weet dan ook uit ervaring dat het geen makkelijke rally is met erg gladde wegen en diepe grachten. Maar ook hier gaan we proberen te genieten vanaf de eerste meter. Het weer hebben we alleszins mee en ook het ED rallyteam heeft zich reeds helemaal voorbereid. Ik kan bijna niet meer wachten om van start te gaan. Tot zaterdag op de proeven, hou het veilig langs het parcours en geniet vooral van het mooie deelnemersveld,” besluit Wouter Muylle.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws