Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 16 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Christophe Panis blikt vooruit op Ypres Rally

Geschreven door  Jun 17, 2017

"Finishen... en genieten!"

Komend weekend verschijnen Christophe Panis en Jeroen D'hulster voor het eerst aan de start van de Ypres Rally. Hun strijdwapen wordt opnieuw de Citroën Saxo van Philcars. "Met het team uit Wervik werkten we in het verleden al geregeld samen. Hun Citroën Saxo is niet alleen budgetvriendelijk, maar ook ideaal om het parcours in Ieper zonder veel druk te ontdekken. Dat we de wagen en het team al kennen is een onmiskenbaar voordeel”, vertelt Christophe.

In hun klasse RC4 is de Saxo voorbijgestreefd door de R2-wagens. Hoge ambities in het klassement koesteren Christophe en Jeroen dan ook niet. “Er zijn wel enkele streekrijders in andere klassen waarmee we ons misschien kunnen meten, maar het sportieve aspect is bijkomstig. We gaan onze eigen wedstrijd rijden en willen vooral zoveel mogelijk kilometers maken. Ieper is een marathonwedstrijd met heel wat valstrikken. Wie geen noemenswaardig tijdsverlies kent heeft sowieso een mooie eindnotering. De finish halen is onze belangrijkste doelstelling. Aan de start staan is al een droom op zich, maar zaterdagavond over het eindpodium rijden zou het plaatje helemaal compleet maken. We gaan er vooral zoveel mogelijk van proberen te genieten. Grote dank alvast aan onze sponsors om dit mee mogelijk te maken: Algemene Aannemingen Meese-Swaelens, Verzekeringen Goossens & Lannoo, D&D Thuisverpleging Ieper, Perso'Seat, Depa Ramen, CRN Tech, Deltronics - ATM Chiptuning Ieper en Krant van West-Vlaanderen”, aldus Christophe Panis.

De Citroën Saxo gaat vrijdagavond met nummer 111 op de deuren van start voor 259 km tegen de klok.

Laatst aangepast op Dinsdag, 20 juni 2017 20:20
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws