Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 29 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Benoit Allart brengt een einde aan zijn seizoen

Geschreven door  Aug 14, 2017

Geen Rally de la Famenne en einde van het seizoen...

Ik zal door mijn recente kwetsuren aan mijn rechtervoet niet kunnen deelnemen aan mijn thuiswedstrijd met de Skoda Fabia WRC Allart Motorsport. Helaas geef ik ook forfait voor de volgende wedstrijden van het BRC aan het stuur van de Skoda Fabia R5 San Mazuin.

Het is nochtans niet mijn gewoonte om veel fouten te maken maar dit seizoen had ik het geluk echt niet aan mijn zijde. Mijn twee fouten in het begin van het seizoen en de klap op de voortrein tijdens de Sezoens Rally hebben veel kosten met zich meegebracht. Ons budget en motivatie zal ons niet toelaten om onze ervaring in het BRC verder uit te breiden.

Ik wil zeker mijn vader bedanken. Hij heeft veel energie gestoken in het vinden van de nodige budgetten waardoor ik mijn passie kon beleven op het hoogste niveau in België. Zonder hem was dit alles zeker niet mogelijk! Ook wil ik Christophe Mazuin bedanken die aan het hoofd van de groep San Mazuin staat. Het is dankzij Christophe dat het avontuur met de WRC en later met de R5 kon beginnen. Ook wil ik mijn andere partners niet vergeten waaronder mijn copiloten Théo Surson en Kevin Fernandez, die mij perfect over de wegen hebben geloodst. Ook wil ik de mensen bedanken van Racing Technology en DG Sport. Ik heb bij deze twee teams (DG Sport voor de WRC en Racing Technology voor de R5) een familiale band kunnen opbouwen en heb ook ontdekt dat zij werken met een grote passie voor de sport. 

Ik wil zeker niet mijn vrienden en supporters vergeten, die steeds talrijker zijn geworden gedurende de jaren, die mij op die manier al jaren steunen door dik en dun. Ook 1000 keer bedankt aan hen!

Toch hoop ik volgend jaar nog aan de start te komen aan één of meerdere rally's met mijn eigen wagen of een gehuurd exemplaar. Maar nu gaat al mijn energie naar mijn familie en in het bijzonder naar mijn zoon waardoor hij kan evolueren in karting. 

 

 

Laatst aangepast op Maandag, 14 augustus 2017 09:31
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws