Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Maandag, 22 oktober 2018

logo rally online

Rally Online België

Uitzonderlijke voorverkoop voor de Herock Spa Rally 2018

Geschreven door  Nov 02, 2017

Vanaf de Condroz Rally...

Het Belgisch rallykampioenschap 2017 zit er nog niet helemaal op, maar toch zijn de blikken al richting 2018 gericht. DG Sport, organisator van de Herock Spa Rally (9-10 maart), haalt alles uit de kast om bij de tweede manche van het kampioenschap 2018 een vijfsterrenspektakel aan te bieden.

Zoals altijd wil het team uit Theux de toeschouwers in de watten leggen en bij de volgende Condroz Rally (4-5 november) zet ze een actie op poten, die gerust als ‘niet te missen’ mag worden gecatalogeerd! Een toegangsticket voor alle KP’s van de Herock Spa Rally 2018 en - dankzij de dynamische steun van de titelsponsor – een softshell-jas Herock Julius voor de – bescheiden – som van 50 euro!

U kan van deze uitzonderlijke voorverkoopsactie profiteren als u langs loopt bij Herock Spa Rally stand in het assistentiepark van de Condroz, maar ook vanaf zaterdag 4 november op de website herocksparally.com  

Opgelet, deze promotie betreft een beperkt aantal packs. Geen tijd te verliezen dus!

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws