Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 28 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Zes wedstrijden voor Robin Maes in het BRC

Geschreven door  Feb 14, 2018

Met een Skoda Fabia R5...

Zoals eerder reeds bekend werd gemaakt zal Robin Maes dit seizoen overstappen naar de R5 categorie. De zaakvoerder van de MR Group zal hiervoor samenwerken met het SXM team dat een Skoda Fabia R5 zal prepareren.

“2018 zal voor mij een seizoen zijn om te leren, men mag mij niet vooraan verwachten… Ik wil op mijn eigen ritme leren en in 2018 vooral ervaring opdoen met de Skoda Fabia. Ik kan daarvoor rekenen op de tips van Fred Miclotte en Freddy Loix. Momenteel volg ik ook een stage in Lapland bij Armin Schwarz om me aan te passen aan een 4x4,” aldus Robin Maes die sinds enkele dagen ook zeker is van de historic titel 2017. “Ik ben uiteraard blij met die titel, maar 2017 was vooral een jaar dat ik heel veel heb geleerd.”

Het is de bedoeling dat Robin 6 van de 9 wedstrijden van het BRC zal afwerken met de Skoda Fabia. Het seizoen start met de Haspengouw, enkel in Spa, de Wallonie en de East Belgian Rally zullen we de Skoda niet zien.

“Dit jaar ga ik samen met Jasper Vermeulen rijden. Hij kent de Skoda al goed dankzij zijn ervaring naast Achiel Boxoen en we wonnen in 2016 samen de Condroz Rally,” aldus Robin die ook in 2018 weer met een originele livery aan de start zal komen. De Skoda zal immers net zoals de BMW M3 in het gele kleur van de bekende sigarettenfabrikant aan de start komen.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws