Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 25 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Vijf wedstrijden voor Jonas Langenakens in het BRC

Geschreven door  Feb 17, 2018

Gisterenavond werd onder veel belangstelling in Brasserie De Rietgors, gelegen aan natuurgebied "De Beemden" te Attenhoven, het programma van Jonas Langenakens en Kenneth Delvaux voorgesteld. Na het nodige lobbywerk tijdens de winsterstop werd er terug gekozen voor de Japanner waarmee ze al flink wat ervaring hebben.

"We hebben inderdaad verschillende opties bekeken maar al snel kwamen kwamen we tot het besluit dat de Mitsubishi de beste piste is. Een R5 spreekt ons natuurlijk enorm aan maar het kostenplaatje loopt als snel op bij dergelijke auto's. Prijs/kwaliteit blijft de Mitsubishi Lancer EVOX gr.N. gewoon onklopbaar. Dit is een fonkelnieuwe wagen die opgebouwd werd door van den Heuvel Motorsport met alle toeters en bellen. We hebben vijf wedstrijden gekozen van het JobFIXers BRC die we al enkele jaren niet meer hebben gereden," steekt Jonas van wal.

"Nu heeft het wel lang genoeg geduurd," pikt coplioot Kenneth Delvaux in. "We hebben hard gewerkt om alles rond te krijgen en zijn blij met ons programma. We beginnen bij ons in de achtertuin, de Rally van Haspengouw. Daarna rijden we de Rally de Wallonie, de Renties Ypres Rally, de East Belgian Rally en de Condroz Rally. Stiekem hopen we natuurlijk op moeilijke omstandigheden zodat we korter bij de R5's kunnen aansluiten. We hebben er zin in...," besluit Kenneth.

Afspraak in Landen dus!

Laatst aangepast op Zaterdag, 17 februari 2018 10:43
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws