Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 03 juli 2020

logo rally online

Rally Online België

Champion wordt partner van de Renties Ypres Rally

Geschreven door  Feb 19, 2018

Eind juni leeft Ieper weer op het ritme van de rallysport. De Renties Ypres Rally blijft de belangrijkste wedstrijd in België, maar het is tevens een cruciale manche van het Brits rallykampioenschap. Champion, het Belgische merk van smeermiddelen, wordt partner van het evenement.

Champion is een merk van Wolf Oil Corporation, een volledig Belgisch bedrijf, gevestigd in Hemiksem. Met 250 personeelsleden produceert Wolf Oil Corporation smeermiddelen die in meer dan 90 landen verdeeld worden. Champion wordt partner van de Renties Ypres Rally.

"De Renties Ypres Rally past perfect bij Champion, een merk dat staat voor kracht en hoogwaardige prestaties. Champion zal te zien zijn op de achterzijde van alle wagens," vertelt Benoit Van den Eynde, Regional Sales Manager Belgium & France. "Natuurlijk is naambekendheid daarbij een doelstelling, zeker omdat onze doelgroep, onafhankelijke garagehouders, veel interesse heeft in de rallysport."

De unieke ligging van de Renties Ypres Rally in de Westhoek, biedt ook unieke mogelijkheden. "We zullen tijdens beide dagen een aantal klanten en relaties uitnodigen, zowel uit België, maar ook uit Frankrijk. De Renties Ypres Rally is ook erg populair en gekend in Noord-Frankrijk, dus dat is een bijkomend voordeel."

Afspraak van 21 tot 23 juni in Ieper.

Karel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Laatste Nieuws