Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zaterdag, 15 december 2018

logo rally online

Rally Online België

Mats van den Brand blikt terug op Rally van Haspengouw

Geschreven door  Feb 27, 2018

The flying Dutchmen

Mats van den Brand en Eddy Smeets hebben hun intrede in het Belgian Rally Championship niet gemist. Met een negende plaats algemeen en een overwinning in de drukbezette M Cup heeft het Nederlands-Belgische duo ongetwijfeld indruk gemaakt op rallyminnend België. De sound en de gruwelijk snelle passages van de mooie M3 E30 hebben daar zeker toe bijgedragen!


Mats van den Brand: "Ik zit nu met volle teugen na te genieten als ik al die mooie foto’s en video’s op social media zie voorbij komen... Voor dit eerste resultaat ben ik heel veel mensen ontzettend dankbaar: ten eerste mijn service- (zeg maar) topteam dat gedurende mijn afwezigheid keihard gewerkt heeft om de auto in topvorm te krijgen. Mede dankzij een update van Reiger was de wegligging fenomenaal en dat is noodzakelijk voor het snelle werk op die kleine weggetjes. Bosch Tuning zorgde voor een ontzettend goeie motor waarmee we de strijd met Boulat, Muilwijk, Diels, Braekeveld en de andere deelnemers uit de M Cup aan konden gaan. Ik ben zo blij dat we in deze competie gestapt zijn met allemaal leuke concullega’s die getuigen van een grote sportviteit! Het was mijn eerste Haspengouw en ik vond het een super mooie rally met heerlijke proeven, in het bijzonder KP Heers waar we ook algemeen leuke tijden lieten noteren. Ook mijn navigator Eddy leverde een topjob. Onze nota's waren op de meter juist en ze kwamen perfect door. Tot slot kon het hele team de zenuwen de baas, ook toen ik mijn twee handen verbrandde door kokende koelvloeistof door een defecte zekering van de koelvin."


Eddy Smeets: "Ik wist al langer dat Mats behoorlijk aan een stuur kan draaien maar afgelopen zaterdag hee hij me opnieuw ontzettend verrast. Hij kan het verschil maken in de snelle situaties. Dat wist ik ook al langer, maar hoe hij dat in en rond Landen deed, was ronduit indrukwekkend. Dat zal binnenkort duidelijk zijn op onze onboard. Als je dan ook nog weet dat hij de laatste vier KP’s reed met twee verbrandde handen - zijn rechterhand verbrand tot de tweede graad, zo bleek na de rally in het ziekenhuis - kan ik niet anders zeggen dat dit een échte sportman is die opgeven gewoon niet in zijn woordenboek wìl hebben staan. Ons seizoen is prachtig gestart en we kijken al uit naar TAC Rally te Tielt!"


Hou onze Facebook-pagina’s en www.matsvdbrand.nl goed in de gaten voor onze video review en onboard van de Rally van Haspengouw.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws