Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zaterdag, 15 december 2018

logo rally online

Rally Online België

Hermen Kobus twee keer te gast in België

Geschreven door  Feb 28, 2018

De Nederlander Hermen Kobus zal twee keer de Belgische grens oversteken. Met zijn Skoda Fabia R5 zullen we hem aan het werk zien in de Renties Ypres Rally en de East Belgian Rally. Afgelopen weekend is hij nog gaan proefdraaien, samen met zijn broer Gert-Jan als co-piloot, in de Circuit Short Rally. Ze wonnen de wedstrijd met 19.4" voorsprong op Erik van Loon (Skoda Fabia R5).

"Een fantastische start van een nieuw rallyseizoen met onze zege in de Circuit Short Rally te Zandvoort. Ook de rest van ons programma ziet er geweldig uit. Zo zullen we de eerste keer deelnemen aan de ADAC Deutschland Rally. Wat een uitdaging! Ook de Sijperda Zuiderzee Rally, de Rallye ADAC Rund um die Sulinger Bärenklaue, ELE Rally en GTC Rally zullen we rijden," aldus Hermen.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws