Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zaterdag, 15 december 2018

logo rally online

Rally Online België

Herock Spa Rally: Cédric Cherain en Tom Van Rompuy met andere wagen

Geschreven door  Mrt 07, 2018

Cédric Cherain kwam vol motivatie aan de start van de Rally van Haspengouw maar veel plezier kende de piloot uit Fléron niet aan het stuur van zijn Skoda Fabia R5. Op de vierde proef van de dag verslikte hij zich in een zware remzone, net voor de finish, en ging hij vol op een berg aarde. De klap was zo hevig dat de Skoda heel wat schade opliep en niet tijdig hersteld kon worden voor de Herock Spa Rally. Gelukkig komt Cédric toch aan de start en zal hij samen met Filip Cuvelier een Ford Fiesta R5 inzetten, een wagen waarmee hij al eerder reed.

Ook voor Tom Van Rompuy sloeg de pechduivel toe tijdens de Rally van Haspengouw want hij moest opgeven met motorproblemen. In zulk een korte tijdspanne was het niet mogelijk om de krachtbron van prachtige BMW E30 M3 te herstellen. Gelukkig kan hij terugvallen op zijn Opel Ascona 400 om zo zijn deelname toch niet in het (Spa)water zien vallen.

Laatst aangepast op Woensdag, 07 maart 2018 19:24
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws