Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 23 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Didier Duquesne met Skoda Fabia R5 naar het JobFIXers BRC

Geschreven door  Mrt 23, 2018

Net zoals in de voorbije twee seizoenen zal Konvert opvallend aanwezig zijn in de rallysport met een mooi programma voor Didier Duquesne. Nadat vorig jaar een Ford Fiesta werd ingezet voor 4 wedstrijden doet men nu een beroep op het team van BMA voor een Skoda Fabia R5.

“De Fiesta is een wagen die me heel goed lag, maar we moeten eerlijk zijn, de Fabia R5 is momenteel de beste wagen op de markt,” aldus Didier Duquesne die 2 jaar geleden ook reeds met een Skoda Fabia R5 de Ypres Rally reed. “Net zoals toen doe ik weer een beroep op het team van Bernard Munster. Het BMA team heeft pakken ervaring met de Skoda en levert steeds prima werk.”

Het programma van Konvert en Didier Duquesne start in de TAC Rally van Tielt en gaat via het onverhard in Bocholt richting Ieper. Traditioneel wordt afgesloten in Kortrijk, de thuishaven van Konvert. “Het is ook op onze vraag dat Didier Bocholt heeft toegevoegd aan zijn programma. Konvert mag dan wel roots hebben in West-Vlaanderen, we zijn echter actief over gans België,” verduidelijkt Stefanie Verschetse van Konvert.

Aan dit programma kan eventueel nog de Omloop van Vlaanderen in Roeselare worden toegevoegd. “Na Ieper zal de balans worden opgemaakt en beslissen we over een deelname in Roeselare.”

“Het is al van 2011 geleden dat we in Tielt aan de start kwamen, maar ik ben wel jaarlijks de wedstrijd blijven volgen. In 2011 werden we 7de met de Toyota Celica GT4, ik ga dit jaar een beetje moeten wennen aan de Skoda maar ik hoop om naar het einde van de wedstrijd toe mee te zijn met de subtop. Bocholt is totaal nieuw voor mij, maar dat maakt het precies leuk. Tegen Ieper wil ik er staan, want Ieper en Kortrijk zijn de belangrijkste wedstrijden van ons seizoen,” besluit Didier Duquesne die ondertussen reeds aan zijn 18de seizoen als piloot start.

Konvert is al meer dan 54 jaar een vertrouwde naam in de Belgische uitzend- en selectiemarkt. Konvert werd opgericht in Kortrijk in 1964 en is al jarenlang een vaste waarde in de top 10 van de Belgische uitzendkantoren. Het bedrijf heeft 75 kantoren verspreid over gans België.

Programma:

TAC Rally - Tielt
Sezoensrally – Bocholt
Renties Ypres Rally – Ieper
ConXion Omloop van Vlaanderen - Roeselare
6 uren van Kortrijk - Kortrijk

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws