Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zaterdag, 15 december 2018

logo rally online

Rally Online België

Mats van den Brand maakt kennis met de TAC Rally

Geschreven door  Apr 03, 2018

Mats van den Brand en Eddy Smeets trekken als eerste leiders van de M Cup 2018 naar de tweede afspraak van het jaar, namelijk de TAC Rally in Tielt aanstaande zaterdag 7 april. Na een mooie negende plaats algemeen in de Rally van Haspengouw is, wil het Nederlands-Belgisch team de mooie M3 nu eens laten huilen over de Tieltse wegen.

Mats van den Brand: "Aan de onboards te zien, ziet het parcours van de TAC Rally er uitdagend, snel maar ook verraderlijk uit. Mijn navigator heeft me al herhaaldelijk gezegd dat Tielt erg glad kan zijn, zelfs in droge omstandigheden... We zullen vrijdag alles goed op papier zetten en dan onze strijd in de M cup opnieuw aanvatten. Het is zo’n gezellige en sportieve competitie. We zijn echt tevreden dat we voor dat programma gekozen hebben. We kijken alvast uit naar de M cup groepsfotoshoot aan de Hallentoren."

De M3 heeft sinds Landen weer een update gehad dankzij een nieuwe partner HSP Development. Die verbeterde in samenwerking met onze motorbouwer Bosch Tuninghet koelsysteem. "Verder heb ik na de Rally van Haspengouw mijn conditie goed onderhouden en ook nog veel gekart, wat toevallig goed uitkomt om in het ritme te blijven. Mijn handen branden alweer om terug rally te gaan rijden. Stiekem hopen we weerop een leuke algemene klassering, al is het deelnemersveld in Tielt erg dik met alle R5’s en Porsches."

Eddy Smeets: "Voor Mats wordt de TAC Rally weer een nieuwe wedstrijd. Maar in Landen heeft hij bewezen dat hij meteen goed in het ritme kan zitten, ook op voor hem totaal nieuwe proeven. Ik heb de TAC vijf keer genavigeerd maar de laatste keer dateert al van 2006. Die editie eindigde ineen diepe gracht. Daar wil ik deze keer graag uit blijven... Ons goed uitgewerkt notasysteem zal zeker van pas komen in en rond Tielt. Bovendien probeert Mats - ondanks zijn drukke bezigheden als KNAF talent coach - in de weinige vrije momenten onboards te bekijken. Hij weet nu al wat hem te wachten staat en is zoals steeds gemotiveerd om er het beste van te maken, iets wat trouwens geldt voor het hele MATS-team!"

Laatst aangepast op Dinsdag, 03 april 2018 10:34
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws