Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zaterdag, 15 december 2018

logo rally online

Rally Online België

Franky Boulat op jacht naar punten voor de M Cup in Tielt

Geschreven door  Apr 03, 2018

Op zaterdag 7 April staat de 45ste TAC Rally in en rond Tielt op het programma voor het RACB M-Cup Kampioenschap. Er staan maar liefst 15 Beierse M-Cup bolides aan de start van deze derde manche van het Belgisch Rallykampioenschap en tweede wedstrijd van deze M-Cup. Hiermede oogt het RACB M-Cup Kampioenschap mooier dan ooit. Naast een sterke Nederlandse afvaardiging met Muilwijk en van de Brand ambiëren verschillende lokale toppers zoals Braeckevelt, Vandenberghe, … zeker ook een podiumplaats in de M-Cup.

Er zal vanaf de eerste meter moeten aangevallen worden en elke seconde zal belangrijk zijn, dit over gedurende maar lieft 162km aan KP tegen de chrono over de smalle gladde en hobbelige West-Vlaamse wegen. De proeven zijn onveranderd gebleven in vergelijking met vorig jaar. Onze M3 is alvast in topconditie en staat er klaar voor! We gaan zeker trachten vooraan mee te strijden in de M-Cup en een mooi resultaat terug mee te nemen naar de Kempen om in de running te blijven voor het Kampioenschap.

Niet alleen in de M-Cup, ook voor de algemene overwinning oogt de strijd mooier dan ooit. Er staan maar liefst 12 x R5 wagens, 10 x Porsche GT3, verschillende Misubishi's, … aan de start. Bijna allen van deze bolides worden bestuurd door toppiloten (Snijers, Abbring, Princen, Verschueren, …) en kunnen meestijden voor de algemene overwinning. Een plaats veroveren in de top 20 is een heel verdienste maar wij gaan ervoor!

We hopen je te mogen begroeten in Tielt op zaterdag 7 april.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws