Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 19 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Ook dit jaar een shakedown voor de Rallye de Wallonie

Geschreven door  Apr 19, 2018

Shakedown!

Vorig jaar werd deze georganiseerd in Haltinne, dit jaar zal deze plaatsvinden op het welgekende parcours van Loyers. Een traject welke niet onbekend zal zijn voor de ervaren piloten aangezien dit parcours nog werd gebruikt in vorige edities. Een kans voor de verschillende teams om te testen in optimale veilige condities. Zo zullen er zowel een veiligheidsteam, een ploeg van het Rode kruis en een arts aanwezig zijn. Kortom net hetzelfde als voor een echte klassementsproef!

In een rallyconfiguratie, maar ook in de beste omstandigheden, kunnen de deelnemers kennismaken met het parcours van de Rally van Wallonië: "Onze goede contacten met de verschillende gemeenten in onze regio zullen ons in staat stellen om een echt parcours aan te bieden, welke gelijkaardig is aan het parcours van onze rally omdat deze rechtstreeks van een oudee proef van de rally is," zegt Etienne Lerson, de organisator.

De test zal gereden worden over een afstand van iets minder dan 5km, waarvan het hart (assistentie en start in de buurt) zich op de parking van Decathlon van Namen zal bevinden. Een bekende plaats voor de verschillende teams aangezien de “Check Point” van vrijdagochtend daar al sinds meerdere jaren gehouden wordt.

Nog een goed nieuws, welke iedereen zal interesseren, is dat de toegang gratis zal zijn voor het publiek. Een aperitief van de rally in alle veiligheid! Spread the word!

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws