Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Woensdag, 24 april 2024

logo rally online

Rally Online België

ConXion Omloop van Vlaanderen: Dé afspraak van het jaar voor Bert Coene

Geschreven door  Aug 31, 2018

"De ConXioN Omloop van Vlaanderen ligt me wel”

De Mitsubishi Lancer EVOX wordt na een verdiende zomerstop weer van stal gehaald. Dit weekend staat er met de 59ste ConXioN Omloop van Vlaanderen immers een echte thuisrally op het programma van Bert Coene. Een wedstrijd waar hij vorig jaar een knap resultaat neerzette.

“Dit weekend is het weer zover,” vertelt Bert. “De ConXioN Omloop van Vlaanderen is voor ons de afspraak van het jaar. Een manche van het BRC die in onze achtertuin verreden wordt. Twee proeven gaan gedeeltelijk door op grondgebied van onze gemeente.” Na de mooi prestatie van vorig jaar blijft het team toch met beide voeten op de grond. Al wordt er natuurlijk wel gestart met de nodige ambitie.

“Even goed doen als vorig jaar wordt moeilijk. Verleden jaar behaalden we een 7de plaats algemeen. Dat was een topprestatie voor ons. Dit jaar gaan we terug van start met de Mitsubishi in groep N configuratie. Natuurlijk gaan we proberen om de eerste plaats in groep N te behalen. En daarnaast gaan we eveneens proberen om voor enkele Mitsubishi groep A piloten te eindigen. We kregen het startnummer 23 op de deuren maar gaan toch proberen om een top 15 plaats te behalen. Het weer hebben we al zeker mee. We hopen jullie talrijk te mogen begroeten langs de kp's en op de service,” besluit Bert Coene.

Laatst aangepast op Vrijdag, 31 augustus 2018 07:17
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws