Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zaterdag, 20 juli 2019

logo rally online

Rally Online België

De spanning loopt op voor de Condroz Rally

Geschreven door  Okt 12, 2018

Alvorens het over de deelnemers te hebben, zijn het parcours en het definitieve tijdschema alvast goedgekeurd. De voorbereidingen voor deze 45ste editie van de Rally van de Condroz (2-3-4 november 2018) lopen met andere woorden als gesmeerd.

Het is dus nog wat vroeg om het sportieve aspect van de wedstrijd, die nog altijd over de loop van twee dagen –zaterdag en zondag – wordt betwist, uit de doeken te doen. Het parcours leunt erg dicht aan bij dat van de editie 2017, weliswaar met de terugkeer van een etappe tegen de chrono in Engis en een totaal van tien verschillende proeven, in plaats van negen vorig jaar (222 gechronometreerde kilometers).

Naar de animaties dan, waar we kunnen melden dat de rally opnieuw verslagen wordt op een FM- en webradio (met DAB) en dat de handtekeningensessie wordt georganiseerd op vrijdag, na de formaliteiten van de technische controle en de ‘testproef’. De technische controle vindt plaats in de Peugeot-garage Schyns in Hoei. Afspraak aan de grote tent van de wedstrijd, bij valavond op vrijdag.

Om een stand van zaken op te maken bij de deelnemers, moeten we nog een klein beetje wachten. Maar bovenop de vaste tenoren van het Belgisch kampioenschap, verwachten we de deelname van verschillende R5’s, zelfs van de nieuwste generatie. En zoals de traditie van de Condroz het wil, zouden verschillende ronkende namen uit het buitenland van de partij moeten zijn…

Tickets kopen kan nu al online via www.condrozrally.be. Twijfel niet, want de tarieven zijn voordelig in voorverkoop dankzij de exclusieve pakketten. Voor de deelnemers staat het inschrijfformulier en het reglement eveneens op de website. 

De 45ste Rally van de Condroz wordt georganiseerd met de trouwe steun van de Provincie Luik-Sport, La station des Gets in de Haute-Savoie, Ouftitourisme, de stad Hoei, Primus, RTBF, Classic 21, Vlan, La Meuse en 7Dimanche.

Laatst aangepast op Zaterdag, 13 oktober 2018 07:30
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws