Print deze pagina

Blåkläder verlengt zijn partnership met het Belgian Rally Championship

Geschreven door  Nov 09, 2018

"Blåkläder en rally, dat is een ideale match"

Tijdens het eerste weekend van november werd het Jobfixers Belgian Rally Championship afgesloten met de erg populaire Condroz Rally. Kris Princen sloot het seizoen af als Belgisch rallykampioen na een uitermate spannend seizoen. Rijders en teams zijn ondertussen al begonnen aan de voorbereiding van het seizoen 2019. Het kampioenschap begint alvast met positief nieuws, want Blåkläder verlengt zijn partnership voor het derde jaar op rij.

De Zweedse fabrikant van hoogwaardige werkkledij staat voor dezelfde waarden als de rallysport. "Autosport is atypisch, hoogtechnologisch, stoer en ruig. Dat is ook één op één waar Blåkläder voor gekend is. Daarom is ons merk internationaal erg actief in de autosport, onder andere als partner van de Zweed Robin Larsson in de rallycross, een Fins team in dragracing en drifting en een Noors team in de rallysport. De samenwerking met het Belgian Rally Championship past dan ook binnen onze internationale merkstrategie," aldus Mathew Vandorpe, Country Manager Benelux.

Blåkläder verlengt voor het derde jaar op rij zijn engagement in het Belgian Rally Championship. "We zijn dan ook heel tevreden over de samenwerking met de promotor, vertegenwoordigd door Chris en Stevy Courteyn. Zij zorgen ervoor dat Blåkläder een uitstekende return krijgt en heel zichtbaar aanwezig is," besluit Mathew Vandorpe.

"De verlenging van de samenwerking met Blåkläder is in elk geval positief nieuws, net als de bevestiging van de overeenkomst met de VRT. Ook volgend jaar zal het Jobfixers Belgian Rally Championship weer uitgebreid in beeld komen op onze nationale zenders. We mogen trots zijn op het niveau van ons nationaal rallykampioenschap. Dit jaar werden twee wedstrijden, Ieper in de Condroz, gewonnen door grote namen uit het Wereldkampioenschap, respectievelijk Thierry Neuville en Stéphane Lefebvre. Maar, ze moesten heel diep gaan om te winnen. Dat bewijst hoe hoog het niveau ligt in België. Door het hoge niveau wint ons kampioenschap aan uitstraling, ook in het buitenland, wat interessant is voor onze partners en anderzijds kunnen we dankzij partners zoals Blåkläder die uitstraling nog een extra boost geven," besluit BRC-promotor Stevy Courteyn.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be