Print deze pagina

Wie wil er testrijden met nieuwe Ford Fiesta R2 en Ford Fiesta Sprint Cup in Lommel?

Geschreven door  Dec 07, 2018

Jonge kandidaat-piloten die hun zinnen zetten op een Belgisch rally-programma of eerder op circuit willen debuteren, krijgen van Teamfloral en M-Sport de unieke kans om komende week proef te draaien op de testpiste van Ford Lommel!

Een uitzonderlijke gelegenheid, want de nieuwe Ford Fiesta R2 werd pas deze week officieel worldwide gelanceerd door M-Sport en werpt zich nu al op als het ideale wapen om in België te schitteren in Junior BRC! “Het is dankzij onze jarenlange goede relatie dat Malcolm Wilson bereid werd gevonden een Fiesta R2 en de nodige technische omkadering af te vaardigen voor wat toch een Belgische première zal worden op de terreinen van Ford Lommel,” stelt Jean-Marc Valckenaere, de drijvende kracht achter Teamfloral. “Kandidaten dienen zich bij ons aan te melden, en het voorleggen van motivatiebriefje zal ons makkelijker toelaten vijftien namen te weerhouden voor één van de runs met de Fiesta R2.”

Naast de rally-Fiesta van M-Sport zal Teamfloral een gelijkaardig aantal runs voorzien met een Ford Fiesta ST-Line die afgelopen jaar te zien was in de Belgische Ford Fiesta Sprint Cup. “Het succes van de Junior Ford Fiesta Sprint Cup heeft ons aangezet om ook voor de circuitracerij een test te organiseren,” vervolgt Jean-Marc. “Wij richten ons op dezelfde doelgroep en gaan dezelfde criteria hanteren om vijftien gelukkigen te selecteren. Laat ons wel duidelijk zijn: kandidaten dienen een keuze te maken tussen de twee testauto’s, het is niet mogelijk om zowel in de R2 als de Cup proef te draaien.”

Met het aanbod om test te rijden met de nieuwe Fiesta R2 en de Fiesta Cup toont Teamfloral eens te meer dat zij onder de vlag van Ford borg willen staan voor een kweekvijver van jong talent en dit zowel in rally als op circuit.

Info: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be