Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zondag, 16 juni 2019

logo rally online

Rally Online België

Herock Spa Rally opnieuw op zaterdag en zondag

Geschreven door  Dec 20, 2018

Ritme en een gevarieerd parcours

De Herock Spa Rally wordt dit jaar gespreid over twee dagen, namelijk zaterdag 16 en zondag 17 maart.
 Het menu is goedgevuld. Op zaterdag zullen de deelnemers twee lussen van 5 klassementsproeven en een lus van twee proeven afleggen, met iets meer dan 100 km gechronometreerde stukken op het programma. Het parcours zal hen naar de regio van Stavelot en Trois-Ponts brengen, Stoumont en Spa-Theux voor een lange dag die begint om 8u terwijl de terugkeer van de eerste auto's voorzien is rond 20.30 uur. Vergeet niet dat deze zaterdag ook de gelegenheid zal zijn om deelnemers van de Spa Rally Classic in actie te zien.

Op zondag wachten drie stevige loops van 4 klassementsproeven de teams op. Vier zeer verschillende gechronometreerde secties, waaronder de unieke klassementsproef rond het circuit van Spa-Francorchamps, maar ook een show etappe, een nieuwe route in de streek van Herve en een laatste proef die eindigt in het hart van de stad Spa. De eerste wagen wordt verwacht op het eindpodium in Spa rond 17u30. De deelnemers aan het Criterium zullen het volledige parcours van zondag afleggen, waaronder ook een 100-tal gechronometreerde kilometers.

Het podium wordt opgetrokken in het centrum van de stad Spa, maar het assistentiepark zal profiteren van de infrastructuur van het Circuit van Spa-Francorchamps, ter hoogte van de endurance boxen. Weetje: de parking voor de klassementsproef van het circuit zal dit jaar volledig gratis zijn...

Info en inschrijvingen (voordelig tarief tot 10 februari) op www.sparally.com

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws