Print deze pagina

Bert Truyens schaft zich een Subaru WRX STi aan

Geschreven door  Jan 07, 2019

Bert Truyens, gekend voor zijn car control en spectaculaire rijstijl, schaft zich samen met Yannic Sterken een Subaru WRX STi aan. Een wagen die hij vorig jaar al twee keer kon temmen, waarbij een mooie vijfde plek werd behaald in de drukbezette Rally van Hannuit.

"Yannic Sterken en ik kochten samen de ex-Matthias Boon Subaru WRX STi N14," begint Bert zijn verhaal. "Afhankelijk of we de verplichte FIA-tank op tijd hebben starten we in de Rally van Haspengouw. Ook de Sezoens Rally, Rallye de Wallonie, ConXioN Omloop van Vlaanderen, East Belgian Rally en Condroz Rally staan alvast op het programma met ondersteuning van Jos Boon voor de wedstrijden van het BRC. Afhankelijk van onze sponsors gaan we ons programma nog aanvullen met de GTC Rally in Nederland. Ook enkele VAS en ASAF-wedstrijden zoals bijvoorbeeld de Rally van Hannuit, Rallye des Ardennes, Rallye de la Famenne, Rally de Mettet en de Rally van Zuid-Limburg staan op het lijstje."

"We kochten specifiek deze auto omdat we met Jos een correcte en betrouwbare partner hebben die me ook al jaren helpt. De wagen krijgt nu nog een volledige revisie en check-up en nieuwe FIA-tank. We gaan proberen voor de eerste wedstrijd nog een degelijke test af te werken om samen met de tips van Matthias, Jos en David Croes de wagen naar onze hand te zetten. We bedanken alvast onze vaste service crew, supporters en sponsors voor hun inspanningen om dit waar te maken," aldus Bert.

Laatst aangepast op Maandag, 07 januari 2019 19:16
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be