Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 29 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Ardeca partner van de Renties Ypres Rally

Geschreven door  Jan 28, 2019

Nadat het familiebedrijf vorig jaar zijn 30-jarig bestaan vierde, wordt Ardeca in 2019 partner van de Renties Ypres Rally. De oliespecialist, fabrikant van smeermiddelen voor auto's, landbouw en industriële toepassingen, exporteert zijn producten in een 75-tal landen wereldwijd.

"We zijn trots op deze samenwerking met de Renties Ypres Rally," vertellen zaakvoerders Arne en Sofie Vandecasteele. "Onze familie is afkomstig van Zandvoorde, waar we op zijn gegroeid met de Rally van Ieper. Enerzijds houden we van de rallysport en anderzijds passen onze producten ook bij het imago van de sport, want we hebben ook speciale producten voor competitiewagens, zoals speciale motor- en transmissieoliën en remvloeistoffen. We zullen binnen- en buitenlandse relaties uitnodigen naar de Renties Ypres Rally, een topwedstrijd waarin we de kwaliteiten van de producten van Ardeca zullen tonen."

Ardeca zal prominent aanwezig zijn op alle deelnemende wagens aan deze Renties Ypres Rally. Bovendien zet Ardeca een "fully branded" veiligheidswagen in. Langs het parcours komt er een Ardeca Area die vrij toegankelijk zal zijn voor het publiek.

Afspraak met Ardeca in de Renties Ypres Rally van 27 tot 29 juni 2019!

Laatst aangepast op Maandag, 28 januari 2019 20:38
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws