Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zondag, 26 mei 2019

logo rally online

Rally Online België

Steve Vanbellingen met de BMW van Schmid Racing in Landen

Geschreven door  Feb 22, 2019

Steve Vanbellingen, een trouwe deelnemer van de Rally van Haspengouw, zal niet met de vertrouwde Mitsubishi Lancer EVOX deelnemen aan de seizoensopener. Op de persvoorstelling deelde Steve mee dat hij een alternatief zocht voor de Mitsubishi.

"Maandag liet meneer Guy Colsoul mij weten dat er geen wagen beschikbaar zou zijn voor een deelname aan de Rally van Haspengouw," vertelde Steve duidelijk geprikkeld aan Jean-Paul Klinkers. "Maar één ding is zeker! Ik zal aan de start verschijnen in Landen..." 

Zijn deelname is nu bevestigd met een andere wagen. Steve zal samen met copiloot David Vanrijkelen uitpakken met "The Beast 2.0" van Schmid Racing. Misschien wel één van de meest indrukwekkende BMW's die in België rondtoert. En gezien het dit weekend droog zal zijn op de Haspengouwse ruilverkavelingen is het zeker geen verkeerde keuze...

 

Laatst aangepast op Vrijdag, 22 februari 2019 11:13
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws