Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Maandag, 23 september 2019

logo rally online

Rally Online België

Herock Spa Rally: Een assistentiepark in de Endurance Paddock van Francorchamps

Geschreven door  Feb 28, 2019

Het is één van de grote nieuwigheden van de Herock Spa Rally 2019! Om de gezelligheid van het evenement te verhogen zal het assistentiepark verhuizen naar de Endurance Paddock van het mooiste circuit ter wereld. Daar kunnen de deelnemers genieten van een verhoogd comfort, wat de sfeer alleen maar ten goede kan komen. Ook al omdat 'L'Arbre', voorheen gekend als ‘L’Arbre qui Tue’, voor de volgers en het publiek een uitstekend trefpunt vormt, waar de ambiance in de loop van de dag alleen maar zal stijgen.

Bovendien vertrekt de chronorit van Francorchamps, op zaterdag om 10u46 en 15u44 en op zondag om 8u35, 11u58 en 15u21 op slechts een steenworp afstand, aan het Shopping Center. Meer dan ooit vormt het assistentiepark dus het hart van de Herock Spa Rally 2019!

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws