Print deze pagina

Bert Truyens samen met Patrick Flas naar TAC Rally

Geschreven door  Apr 04, 2019

Bert Truyens maakt zich op voor de volgende wedstrijd op zijn kalender. Bert zal samen met Patrick Flas afzakken naar West-Vlaanderen voor de TAC Rally. 

"Na onze de pech in de Rallye des Ardennes werken we hard om de auto weer in topconditie te krijgen voor de TAC Rally in Tielt. Het team van Jos Boon Racing zal opnieuw instaan voor de service tijdens deze derde manche van het BRC. Yannic Stercken heeft andere verplichtingen maar we vonden al snel een gemotiveerde vervanger in Patrick Flas, die in de Rally van Haspengouw Patrick Diels nog naar de overwinning navigeerde in de M-Cup! Wij hebben er alvast zin in en hopen jullie talrijk te mogen begroeten in en rond Tielt op zaterdag 13 april!" aldus Bert aan ons.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be