Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 19 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Erik Van Loon met de Skoda Fabia R5 naar Bocholt om in het ritme te komen

Geschreven door  Mei 16, 2019

Ter voorbereiding op zijn thuisrally, de ELE Rally, staat Erik van Loon aan de start van de Sezoens Rally in Bocholt, België. Samen met Hein Verschuuren wil Van Loon weer in het ritme komen en gewend raken aan de auto om een week later mee te doen om de overwinning. De Sezoens Rally start aankomende zaterdag om 8u15 en finisht rond de klok van 20u10 op het Kerkplein in Bocholt.

“De Sezoens Rally is met de maaskiezel een bijzondere rally, maar ook een erg leuke om weer in het ritme te komen,” vertelt Van Loon. “Harmen kon niet, vandaar dat Hein instapt. Ik wil graag competitief rijden in een voorbereiding, omdat je dat echt goed ziet wat een aanpassing in je setup doet ten opzichte van de rest. Soms voelt iets beter, maar kan het ook veel langzamer zijn. Ik heb er zin in, het is dichtbij en gewoon een goed evenement met goede competitie.”

De Sezoens Rally is de vijfde ronde in het Belgisch kampioenschap. “Dat betekent dat de andere deelnemers als de nodige kilometers hebben gereden dit jaar. Ik heb enkel de Dakar en Morocco Desert Challenge gereden met de Toyota, dus ik zal ontzettend mijn best moeten doen om mee te strijden voor het podium. Maar het belangrijkste is ritme opdoen en warmdraaien voor volgende week. Want de ELE Rally, die wil ik winnen!”

Laatst aangepast op Vrijdag, 17 mei 2019 08:14
Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws