Print deze pagina

Kevin Demaerschalk in Omloop van Vlaanderen met Ford Fiesta R5 MKII van J-Motorsport

Geschreven door  Sep 04, 2019

Kevin Demaerschalk en Lara Vanneste zullen komend weekend aan de start verschijnen van de Rally Omloop van Vlaanderen. Na een paar wedstrijden gereden te hebben met de Citroën C3 R5 komen ze deze keer met een andere wagen aan de start.
Samen met J-Motorsport zullen zij de nieuwe Ford Fiesta R5 MKII laten debuteren in België. Nadat Eric Camilli de nieuwe Ford als openingswagen in Ieper voorstelde aan het Belgische publiek is het nu aan Kevin om hem als eerste Belgische piloot op wedstrijdniveau te besturen.

Om dit project mogelijk te maken kunnen zij rekenen op hun vaste sponsors en zal de wagen in de kleuren van Kroon-Oil, ALD Automotive, Fleetback en J-Motorsport te zien zijn. Samen met hen zullen Kevin en Lara deze nieuwe uitdaging met beide handen grijpen om de snelheid van de wagen en het team te tonen. De auto heeft in het WRC alvast getoond dat er potentieel is.

Kevin: "Ik kijk er naar uit om de nieuwe Ford aan de tand te voelen. We hebben de wagen afgelopen weekend al eens kunnen proberen en ook vandaag volgen er nog testen en we nemen waarschijnlijk eveneens deel aan de shakedown."

"Nadat Kevin en Lara met de nieuwe Citroën C3 R5 het seizoen aanvatten, besloten we hen, samen met de andere partners, de kans te geven om met de nieuwe Ford Fiesta R5 aan de start te komen," aldus Fred Miclotte, verantwoordelijke van J-Motorsport. De verwachtingen zijn hoog gespannen en binnen het team zal er kosten noch moeite worden gespaard om hen in optimale omstandigheden aan de start te laten verschijnen.

 

Vanaf vrijdagavond omstreeks 18u gaat de Rally Omloop van Vlaanderen van start. Afspraak op en rond de proeven te Roeselare!

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be