Print deze pagina

Datum Renties Ypres Rally 2020 bekend

Geschreven door  Nov 11, 2019

Afspraak van 25 tot 27 juni 2020 !

Het is officieel: de 56ste Renties Ypres Rally zal verreden worden op 26 en 27 juni 2020. Noteer de data alvast in je agenda, want het wordt opnieuw een topevenement op internationaal niveau.

Het Belgisch rallykampioenschap 2019 werd afgelopen weekend afgesloten in Hoei. Adrian Fernémont en Samuel Maillen veroverden voor de eerste keer de Belgische rallytitel met de Skoda Fabia R5. Club Superstage feliciteert hen met het behalen van deze titel en we dagen hen meteen uit om in 2020 hun titel te bevestigen met een knalprestatie in de Renties Ypres Rally, de zesde wedstrijd van het Kampioenschap van België. Zoals al eerder bevestigd, zal ook het British Rally Championship eind juni weer te gast zijn in Ieper.

De Renties Ypres Rally wordt verreden op vrijdag 26 en zaterdag 27 juni, maar het spektakel begint al op donderdag 25 juni met de Qualifying Stage en Shakedown. De Ypres Historic Rally wordt eveneens op vrijdag 26 en zaterdag 27 juni verreden, met een shakedown op woensdag 24 juni. Het parcours ligt trouwens al quasi volledig vast, maar daarover binnenkort meer.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be