Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Vrijdag, 29 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Blåkläder verlengt zijn partnership met 2 jaar met het Jobfixers BRC

Geschreven door  Dec 19, 2019

"We bereiken onze doelgroep via het Jobfixers BRC"

In deze periode van goede voornemens en kampioenenvieringen, pakt het Jobfixers Belgian Rally Championship uit met goed nieuws. Blåkläder, al drie jaar partner van het kampioenschap, verlengt zijn samenwerking voor de komende twee seizoenen.

De Zweedse fabrikant van hoogwaardige werkkledij is uitermate tevreden over de samenwerking met het Belgian Rally Championship. "Blåkläder is gekend om zijn innoverende, hoogtechnologische en stoere werkkledij, geschikt voor elk weertype. Dat DNA vinden we ook terug in de rallysport. Ook die wedstrijden worden in weer en wind verreden. We bereiken met Blåkläder perfect onze doelgroep via de rallysport," vertelt Mathew Vandorpe, Country Manager Benelux.

De samenwerking met het Jobfixers Belgian Rally Championship werd dit seizoen verder uitgebouwd. "Het is heel fijn om samen te werken met het dynamische team van Chris en Stevy Courteyn, die meedenken om nieuwe projecten te lanceren. We krijgen na elke wedstrijd een mooie compilatie gemaakt op maat van Blåkläder. Dit seizoen hebben we een kledinglijn van het Jobfixers BRC verkocht in onze webshop en onder de klanten hebben we een co-drive aangeboden aan twee winnaars van een wedstrijd. Zij mochten daags voor de Condroz Rally meerijden met Vincent Verschueren in de Volkswagen Polo R5. Een onvergetelijke ervaring," vervolgt Mathew Vandorpe, die ook merkt dat de return jaar na jaar blijft toenemen.

"De populariteit van het Jobfixers BRC blijft toenemen, dankzij de reportages op Sporza, maar ook op sociale media. We merken die positieve effecten ook bij Blåkläder," besluit Mathew Vandorpe van de Zweedse fabrikant van hoogwaardige werkkledij Blåkläder, die de komende twee seizoenen prominent aanwezig zal bijven in het Jobfixers Belgian Rally Championship.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws