Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 28 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Rally van Haspengouw pakt uit met een nieuwe proef

Geschreven door  Jan 03, 2020

Nieuw HQ, nieuwe website én een nieuw proef

Nu het nieuwe jaar uit de startblokken is gegaan mogen we ook stilaan beginnen denken aan de eerste rally's van het nieuwe seizoen. Na een korte opwarmer in Bastogne en de Rally Claviéroises in Wallonie gaan de 'grote jongens' van start met de Rally van Haspengouw, de eerste manche van het Belgian Rally Championship. Een nieuw seizoen brengt meestal veranderingen teweeg, zo ook bij de Topspeed Rally Club Haspengouw.

Het servicepark en podium zal zoals voorheen zich opnieuw bevinden in het Domein ’t Park. "De afgelopen 2 jaren moesten we ons wat behelpen met andere voorzieningen, omwille van de verbouwingswerken aan de 'Villa'. Deze zijn nu afgerond, en we mogen in samenwerking met de stad Landen, terug gebruik maken van deze 'Villa' als HQ voor ons evenement. Het secretariaat, rekenkamer, radiostudio en andere voorzieningen zijn dus terug te vinden in de 'Villa'. Maar ook het parcours is grondig veranderd. We halen een klassieker terug, KP Walshoutem, die in een nieuw jasje werd gestoken. Verder blijven we met de alom gekende KP van Halle-Booienhoven, die eveneens werd hertekend. We lenen ook een proef van de Rally van Zuid-Limburg 2018, namelijk KP Boekhout. Als vierde KP, komen we met een naam, die bij veel mensen die de Haspengouw Rally nog meegemaakt hebben geweldige herinneringen zal oproepen, KP Kamerijck. Deze vier kp’s staan 3 maal op het programma (2 maal voor Criterium en Regularity)," aldus de organisatie.

Zopas werd ook de opgefriste website gelanceerd. Deze gaat nog beter en overzichtelijker zijn om jullie op de hoogte te houden van het laatste nieuws over de Rally van Haspengouw. "Vanaf deze editie gaan we ook nog beter communiceren naar onze deelnemers toe. Alle nodige info zal via de APP Sportity online en offline beschikbaar worden gemaakt. Dit voor zowel de deelnemers van het Nationale en Criterium gedeelte, als ook voor de deelnemers van de Gitter regularity."

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws