Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 31 maart 2020

logo rally online

Rally Online België

Spa Rally: Genieten van het lagere inschrijvingstarief kan nog tot 7 februari

Geschreven door  Feb 05, 2020

Slechts enkele dagen meer om van het lagere inschrijvingstarief te kunnen genieten

Op een veertigtal dagen voor de start van de editie 2020 van de Spa Rally, verreden op zaterdag 14 en zondag 15 maart, herinnert DG Sport er aan dat deelnemers die voor de tweede manche van het Belgian Rally Championship van het lagere inschrijvingstarief willen genieten dat nog tot… vrijdag 7 februari kunnen doen!

Concreet komt het er op neer dat de inschrijving in de categorieën BRC en HBRC na 7 februari stijgt van 1375 naar 1500 euro. Voor de VHRS-wedstrijd, ofwel de Yokohama Spa Rally Classic, stijgt het tarief van 650 tot 750 euro. De inschrijving voor de Criterium wedstrijd gaat van 490 naar 590 euro. Opgelet, na 28 februari volgt er nog een stijging van 100 euro voor alle tarieven.

We herinneren er ook graag aan dat een ‘ouvreur’-pakket wordt aangeboden tegen de prijs van 250 euro, terwijl deelname aan de shakedown, die op vrijdag 13 maart op een steenworp van het assistentiepark wordt georganiseerd, 100 euro zal kosten.

Aarzel dus niet om tijdens de volgende dagen nog van het lagere inschrijvingstarief gebruik te maken, door te surfen naar www.sparally.com, tabblad ‘Deelnemer’, en dan ‘Inschrijvingen’. En see you in Spa !

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws