Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 19 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Roslar Rally Team in het BRC 2020 met Subaru Impreza GT Turbo

Geschreven door  Feb 08, 2020

Het Roslar Rally Team onthult dit weekend hun programma in het Belgisch Rallykampioenschap 2020. Naast de teamvoorstelling op zaterdag, staat ook een testsessie op de agenda om de Subaru Impreza GT Turbo gr.N verder af te stellen.

Vorig rallyseizoen kon piloot Ruben Wostyn (Roslar Boekhoudkantoor) rekenen op de bijstand van copiloot Steven Ramboer (ID-lettering) tijdens de Circuit Short Rally Zandvoort (NL) en Renties Ypres Rally. Vanaf huidig rallyseizoen zullen beiden samen een campagne in het Jobfixers BRC aanvatten. “Uiteraard kijken we opnieuw sterk uit naar de Renties Ypres Rally, waar we vorig jaar vroegtijdig door pech uitgeschakeld werden. Anderzijds blijft de Omloop van Vlaanderen jaarlijks een vaste afspraak in mijn thuisstad, waar ook Roslar Boekhoudkantoor gevestigd is,“ volgens piloot Ruben. “Straks openen we het seizoen in de Rally van Haspengouw. Een interessante wedstrijd om het goede ritme van vorig jaar terug op te pikken,” aldus copiloot Steven.

In het Jobfixers BRC 2020 kan het team rekenen op het partnership van Roslar Boekhoudkantoor, ID-lettering, Industries Michiel Vermandere, Carrosserie Lauwyck, Inside Parts, ASH Cars en All Works Roeselare. Ook dit seizoen zal het team beroep maken op XLT voor alle logistieke bijstand en service.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws