Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Woensdag, 30 september 2020

logo rally online

Rally Online België

Het Jobfixers BRC te zien op Eclips TV

Geschreven door  Feb 18, 2020

Goed nieuws voor de rallyfans, want vanaf dit seizoen komen de uitgebreide reportages van elke manche van het Jobfixers Belgian Rally Championship en alle afleveringen van Jobfixers BRC Talk, de boeiende talkshow, op Eclips TV.

Op 29 februari gaat het Jobfixers Belgian Rally Championship van start met de Rally van Haspengouw in Landen. De vooruitzichten zijn veelbelovend, want nooit dienden zich meer titelkandidaten aan in het Belgisch rallykampioenschap. De samenvatting van de wedstrijd zal niet enkel op Sporza te zien zijn, zoals gebruikelijk op zondagnamiddag, maar ook op Eclips TV, telkens op donderdagavond om 19h10.

En Eclips TV zal ook alle afleveringen van Jobfixers BRC Talk uitzenden, ook op donderdagavond om 19h10 wanneer er dat weekend geen wedstrijd is geweest. Eclips TV, een volwaardige zender met een mix van informatie, entertainment en nostalgie en met een knipoog voor 55+ kijkers, is te zien op Telenet (kanaal 51, via Broadcast kanaal 86) en op Proximus (kanaal 90 en 340), via TV Vlaanderen (kanaal 13) en Orange (Kanaal 39). Eclips TV heeft een gevarieerd aanbod aan eigen programma's, afgewisseld met cultseries van de VRT, films en muziek.

"Dankzij Eclips TV hebben we opnieuw een platform voor de uitgebreide samenvattingen die we produceren en waarin we ook ruim aandacht hebben voor de Juniors en de deelnemers aan het Historic BRC," vertelt Stevy Courteyn, de promotor van het Jobfixers Belgian Rally Championship.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws