Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 09 juli 2020

logo rally online

Rally Online België

De Spa Rally 2020 wordt ook een Porsche GT3-festival

Geschreven door  Feb 28, 2020

Het startveld van de Spa Rally 2020 wordt volgende donderdag 5 maart officieel voorgesteld, ter gelegenheid van de persconferentie en After Work die hartje Spa in de Brasserie des Bobelines wordt georganiseerd, maar organisator DG Sport kan zich nu al verheugen in de hoge kwaliteit van de – nog altijd voorlopige – deelnemerslijst. Inschrijven kan nog tot maandag 2 maart 12 uur ‘s middags (opgelet, vanaf vrijdag 28 februari wordt dat wel 100€ duurder), maar nu kan al worden vastgesteld dat het dringen wordt, en niet alleen in populaire Rally-2 (ex-R5)-categorie!

“Het publiek loopt altijd warm voor de Porsches GT3's en hun typische geluid”, stelt Florian Jupsin in naam van DG Sport. “Ik denk dat de fans eens te meer in de wolken zullen zijn, want er zijn ondertussen al vijf van die bolides bevestigd. Aan het stuur Patrick Snijers, Fred Bouvy, John Wartique – die in de Boucles Clavieroises als opwarming net een mooie prestatie heeft neergezet – Francis Lejeune en Romain Delhez. Dat wordt dus al uitkijken naar die race-in-de-race, en de vele schuivers die deze rijders zullen laten zien.”

En misschien blijft het daar zelfs niet bij! De aanwezigheid van deze vijf Porsches zou wel eens andere adepten van de GT3's kunnen aansporen om ook aan de start te staan. Dan denken we uiteraard aan Pascal Gaban, in 2019 de referentie terzake, maar ook aan Gunther Monnens of Timothy Van Parijs. De fans van spektakel duimen alvast…

Het belooft ondertussen sowieso een spannende strijd tussen de Porschisten te worden, op een parcours dat er in deze tijd van het jaar traditioneel vettig en glad bij ligt, maar ook over hele snelle stukken beschikt. Ideaal voor de 911 GT3 dus. Hou op de spéciales van de Spa Rally 2020 dan ook ogen – en oren! – wijd open…

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws