Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Donderdag, 18 april 2024

logo rally online

Rally Online België

Inschrijvingen open voor de Aarova Rally Oudenaarde

Geschreven door  Sep 06, 2020

De herneming van het Jobfixers Belgian Rally Championship in de Vlaamse Ardennen

Club Superstage bewees met een uiterst geslaagde Monteberg Rally dat rally's Covid-proof georganiseerd kunnen worden. Het is dan ook de hoogste tijd om het Jobfixers Belgian Rally Championship verder te zetten. Dat zal gebeuren in de Vlaamse Ardennen, want voor de eerste keer zal de Aarova Rally opgenomen worden in het Belgisch kampioenschap. Na diverse annulaties zal het de tweede manche zijn van het kampioenschap, na de Haspengouw Rally die in februari werd verreden.

De Aarova Rally heeft Oudenaarde als uitvalsbasis. De wedstrijd opent zaterdagavond met een ceremoniële start op de Grote Markt van Oudenaarde. Net voor de parade van de toppers van het Belgisch rallykampioenschap, die voorgesteld worden door onze speaker Jean-Paul Klinkers, sluiten ook de deelnemers aan de Green Tour hun rondrit af op hetzelfde podium. De Green Tour, een evenement voor het goede doel in samenwerking met Kiwanis Adrian Brouwer en Aarova, is een rondrit langs Kruisem, Maarkedal en Oudenaarde voor elektrische wagens.

Op zondag 11 oktober staan er drie lussen van 3 klassementsproeven op het programma: De Bruwaan (8,71 km), Maarkedal (8,95 km) en Kruisem (8,71 km). De openingsproef "De Bruwaan" wordt een vierde keer verreden om 17h03, zodat de deelnemers tegen de klok van 17h20 in totaal 92,11 km tegen de klok hebben afgewerkt.

Naast een manche van het Jobfixers BRC, met onder andere de BMW M Cup aan de start, zal er ook een manche van het RACB Rally Criterium verreden worden over exact hetzelfde parcours. De inschrijvingen (450 euro voor het Jobfixers BRC en 400 euro voor het Criterium) voor de Aarova Rally zijn vanaf heden geopend op www.aarovarally.com.

Wees er snel bij, want de Belgische tenoren staan te popelen om de Vlaamse Ardennen te ontdekken!

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws