Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 19 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Rally van Haspengouw verhuist éénmalig naar eind november

Geschreven door  Dec 21, 2020

Rally en Regularity van Zuid-Limburg verhuizen daardoor wel naar 2022

De afgelopen dagen is het druk geweest … veel te druk voor deze tijd van het jaar. Op bepaalde plaatsen zelfs zo druk dat de evolutie van de Covid-19 pandemie ons heeft genoodzaakt enkele straffe knopen door te hakken. Na uitgebreid overleg gaan we ervanuit dat we toch een correcte beslissing hebben genomen maar alleen tijd zal ons leren of dit zo is.

In februari 2021opnieuw ‘normale’ evenementen mogen of kunnen organiseren lijkt ons op dit ogenblik nog niet haalbaar. De huidige Covid-19 cijfers en hun evolutie laten dit alvast vermoeden. Ook bij RACB Sport is men zich daarvan bewust en het BRC kampioenschap 2021 opstarten in februari lijkt dan ook een niet haalbare kaart.

TopSpeed Rally Club Haspengouw heeft daarom besloten dat de 24ste Rally van Haspengouw niet zal doorgaan in zijn traditionele laatste weekend van februari maar verhuist naar eind november. We hebben hiervoor met alle betreffende instanties contact opgenomen en het lijkt voor iedereen de betere oplossing. Uiteraard in de hoop dat we het min of meer normale leven terug kunnen hervatten tijdens of na de zomer van 2021.

Op 13 en 14 november 2021 staan de Rally en Regularity van Zuid-Limburg op de VAS kalender. Aangezien onze organisatie volledig bestaat uit vrijwilligers is het praktisch niet haalbaar om twee wedstrijden in evenveel weken te organiseren. Het is dan ook met de grootste spijt in het hart dat we deze wedstrijden moeten annuleren. Maar niet getreurd … in 2022 worden ze opnieuw op de kalender geplaatst.

We hadden het jaar 2020 liever met beter nieuws afgesloten maar de situatie is nu eenmaal niet anders. We vertrouwen erop dat iedereen de volgende weken alle geldende maatregelen verder blijft opvolgen zodat een derde Corona-golf kan afgewend worden en we daardoor uitzicht hebben op betere tijden.

Het bestuur en alle leden van TopSpeed Rally Club Haspengouw wensen u te bedanken voor uw steun! We zitten intussen niet stil en blijven ons inzetten voor onze wedstrijden en hopen u massaal te mogen verwelkomen voor de éénmalige najaarseditie van de Rally van Haspengouw!

Wie wenst kan ook ons team van enthousiaste medewerkers komen versterken. Je kan ons contacteren via www.rallyvanhaspengouw.be.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws