Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 19 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Kroon-Oil wordt naamsponsor van het Belgian Rally Championship

Geschreven door  Dec 29, 2020

De voorbije jaren is het Belgian Rally Championship uitgegroeid tot het sterkst bezette nationale rallykampioenschap in Europa. De uitstraling van het Belgisch kampioenschap reikt tot ver buiten onze landsgrenzen. Het heeft Kroon-Oil overtuigd om vanaf 1 januari 2021 een partnership aan te gaan voor twee jaar als nieuwe naamsponsor van het... Kroon-Oil Belgian Rally Championship.

Kroon-Oil B.V., gevestigd in het Nederlandse Almelo, begon in 1906 als een familiebedrijf. Ondertussen voert Kroon-Oil zijn gespecialiseerde en hoogwaardige olieproducten, geproduceerd in het eigen blending-bedrijf, uit naar meer dan 80 landen. Hierbij bepaalt kwaliteit en service het DNA. Al sinds de jaren 70 is het merk goed gekend in de autosport. De smeermiddelen van Kroon-Oil voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. In de Belgische rallysport werd Kroon-Oil de voorbije jaren op de kaart gezet door onder andere Hermen Kobus, al jarenlang een ambassadeur van het oliemerk, J-Motorsport, Melissa Debackere en Kevin Demaerschalk.

Bij Kroon-Oil kijkt men enthousiast uit naar de samenwerking met het Belgian Rally Championship. Marketing Mager Leon ten Hove: “Sinds 1995 is Kroon-Oil actief op de Belgische markt. Wat sales betreft doen wij dat met Belgische collega’s, waarmee wij de passie voor autosport zeker delen. Hierdoor zijn wij ook nauw betrokken bij onze sponsor activiteiten in België. Smeermiddelen en autosport zijn nog altijd sterk aan elkaar verbonden. Het hoge niveau van rallysport in het BRC past helemaal bij onze ambities. Ik volg het kampioenschap al jaren vanuit professie en interesse. Toen de kans zich nu opnieuw aandiende om samen te gaan werken hebben wij onmiddellijk geschakeld. De timing was perfect en het past binnen de doelstellingen van ons merk om internationaal aanwezig te zijn op de hoogste niveaus van de autosport. Wij zien dan ook uit naar de invulling van dit partnership de komende jaren.”

"We zijn al vele jaren in gesprek met Kroon-Oil. Hermen Kobus bracht ons destijds in contact toen hij in België begon te rijden," vertelt BRC-promotor Chris Courteyn. "We zijn heel blij dat Kroon-Oil twee jaar de naamsponsor zal worden van het Belgian Rally Championship. Door Covid-19 was 2020 een moeilijk sportjaar, maar deze nieuwe samenwerking bewijst eens te meer de sterke uitstraling van het BRC. Deze samenwerking geeft ons mogelijkheden om de promotie van het Belgisch rallykampioenschap nog te versterken."

"We wensen Jobfixers trouwens van harte te bedanken voor de samenwerking de voorbije jaren," besluit Stevy Courteyn. "Jobfixers zal in 2021 zeker nog zichtbaar aanwezig zijn in het kampioenschap."

Ondertussen werken de promotor, de RACB en de organisatoren hard aan de kalender voor het Kroon-Oil Belgian Rally Championship 2021. Daarover binnenkort meer nieuws.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws