Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 19 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Het Kroon-Oil Belgian Rally Championship op televisie en live online

Geschreven door  Mei 26, 2021

Live-shows tijdens alle manches van het Kroon-Oil BRC

Het Belgisch rallykampioenschap 2021 gaat op 26 juni van start met de South Belgian Rally in Vresse-sur-Semois. Al jaren kan het kampioenschap wereldwijd op televisie gevolgd worden en de voorbije seizoenen werd verder geïnvesteerd in de promotie via sociale media. Dit jaar gaat de promotor van het BRC nog een stap verder. Tijdens elke manche van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship zullen een aantal Live-shows uitgezonden worden via Facebook en via diverse Web TV kanalen, met studiogesprekken, live interviews in het servicepark en bij de finish van klassementsproeven en live beelden vanaf de klassementsproeven.

Live shows tijdens de rally's

De live-shows, in samenwerking met Orfys, MR Solar en Pirelli, worden via een innovatieve technologie uitgezonden. "We hebben in 2020 wat geëxperimenteerd met Live Shows op Facebook, maar dit seizoen gaan we een stap verder. We zullen de beelden van onze TV-camera's op de proeven live kunnen gebruiken. Tijdens elke wedstrijd brengen we meerdere programma's live, zowel vanuit het servicepark als vanaf de klassementsproeven. De fans zullen niets van de actie moeten missen en bovendien worden de live shows ook uitgezonden op enkele Web TV platformen, zoals op Motorsport TV," verklaart promotor Stevy Courteyn.

Verder keert ook de gekende online talkshow, Kroon-Oil BRC Talk, terug en zullen clips, highlights, onboards, foto's en nieuwsjes gepost worden op de sociale mediakanalen van het kampioenschap en op de website.

Sporza, RTBF, Ziggo en wereldwijd op TV

Al jaren is het Belgisch rallykampioenschap, dankzij de TV-productie van de promotor, uitgebreid op televisie te volgen. Ook dit jaar zal Sporza van elke wedstrijd zondagnamiddag een ruime samenvatting van 15-20 minuten uitzenden. RTBF zendt de samenvatting van 24 minuten uit via zijn online platform Auvio. Sport10 en Eclips TV (Telenet, Proximus, TV Vlaanderen en Orange) brengen deze samenvattingen meermaals. Alle regionale zenders hebben trouwens gratis toegang tot de beelden van BRC TV.

Voor Nederlandse rijders die het Kroon-Oil BRC willen rijden is er ook goed nieuws. De samenvatting van 24 minuten van elke wedstrijd zal uitgezonden worden op Ziggo Sport Racing. En verder is het Kroon-Oil BRC op televisie te volgen in meer dan 100 landen wereldwijd, zodat het rallykampioenschap te volgen is in gans Europa, Azië, Afrika, het Midden-Oosten en in de Verenigde Staten.

Het is duidelijk, de fans zullen niets van het spektakel van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship moeten missen.

In het kort:

- Live Shows via Facebook / Web TV tijdens alle wedstrijden
- 15-20 minuten zondagnamiddag op Sporza
- 24 minuten samenvatting op RTBF Auvio, Eclips TV, Sport10, Ziggo Sport Racing en >100 landen wereldwijd
- beelden beschikbaar voor regionale zenders
- uitgebreid aandacht op sociale media

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws