Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Dinsdag, 19 maart 2024

logo rally online

Rally Online België

Rallye de Wallonie over twee dagen

Geschreven door  Jun 22, 2021

Dit jaar één dag minder...

Door de huidige situatie staat de rallykalender helemaal overhoop. Verschillende wedstrijden moesten al de handdoek in de ring gooien, anderen moesten op zoek naar een nieuwe datum waaronder ook de Rallye de Wallonie. Dit jaar zal de rally veel compacter zijn en wordt er op zondag niet gereden.

Donderdag 7 oktober is er een shakedown voorzien en kan men gaan testen van 12u tot 18u. Op vrijdag 8 okotober is er de technische controle en daarna mogen de rijders van het BRC twee keer de Citadelle (3,1km) afhaspelen. 

Op zaterdag begint het echte werk en staan er nog 13 proeven te wachten. Mohiville (22,1km - 3 maal), Natoye (8,5km - 3 maal), Crupet (10,8km - 3 maal), Eghezee (9,1km - 2 maal) en Vedrin (10,3km - 2 maal) zijn de te rijden kp's.

Ook de Criteriums zullen van de partij zijn. Zo rijden ook zij eenmaal de Citadelle op vrijdag en op zaterdag volgen nog 10 proeven. 

En nu maar hopen dat we tegen dan weer op een normale manier rally's kunnen bezoeken...

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws