Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Zaterdag, 21 mei 2022

logo rally online

Rally Online België

Veel jongeren aan de start van de South Belgian Rally

Geschreven door  Jun 24, 2021

Wie volgt Grégoire Munster op?

De komst van de Stellantis Rally Cup en de Renault Clio Trophy Belgium is duidelijk een bijkomende incentive voor jongeren om hun eerste stappen te zetten in het Kroon-Oil Belgian Rally Championship. Aantrekkelijke premies en een mooie hoofdprijs zorgen budgettair voor een steuntje in de rug.

Enkele van die jongeren zullen met hun Rally4 strijden voor de punten in het Junior BRC. Charles Munster, vorig jaar een van de titelfavorieten, kiest voor een Peugeot 208 Rally4, net als Thibaud Mazuin en Jonas Dewilde. Matis Kremer kiest voor een Opel Adam om zijn kans te wagen.

Ter herinnering: van de 9 resultaten op de kalender, zullen de beste 6 resultaten meetellen voor de eindstand in het Junior BRC. In het Junior BRC is er trouwens op elke klassementsproef een bonuspunt te verdienen voor de jongere die de snelste tijd klokt. De kat uit de boom kijken is dus niet de juiste strategie zaterdag in de South Belgian Rally.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws