Aanmelden op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud me

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifier email *
Captcha *
Reload Captcha
Woensdag, 30 november 2022

logo rally online

Rally Online België

Ardeca is de nieuwe naamsponsor van de Ypres Rally

Geschreven door  Dec 22, 2021

Belgische olie- en smeermiddelenfabrikant versterkt zijn engagement als naamsponsor van de Ardeca Ypres Rally

Na de historische WRC-editie van de Ypres Rally in 2021, begint de organisatie van Club Superstage aan een nieuw tijdperk met steun van een nieuwe naamsponsor. Het Belgische familiebedrijf Ardeca, de Belgische fabrikant van Automotive en industriële smeermiddelen, wordt de komende drie seizoenen naamsponsor van de Ardeca Ypres Rally.

Ardeca NV brengt met Ardeca Lubricants sinds 1988 hoogwaardige, Belgische smeermiddelen op de markt. Van minerale en synthetische motoroliën tot versnellingsbakoliën, hydraulische oliën en zoveel meer, voor elke toepassing in de industrie, landbouw of automotive sector biedt familiebedrijf Ardeca Lubricants ondertussen in 75 landen een oplossing aan.

"De Ypres Rally is ons als familie genegen gezien we in Zandvoorde langs het parcours zijn opgegroeid. We zijn reeds enkele jaren partner van de organisatie en vinden het nu het uitgelezen moment om hoofdpartner te worden. De komende 3 jaar zullen we prominent aanwezig zijn op en rond het parcours en voortaan zijn we trotse “naming” partner van de Ardeca Ypres Rally," aldus Arne Vandecasteele, general manager van het bedrijf gevestigd in Vichte.

"Het engagement dat we sluiten met Ypres Rally doen we bewust om lokaal, maar ook internationaal een breder draagvlak te krijgen. Er wachten ons boeiende tijden waarbij elektrificatie van het wagenpark steeds belangrijker wordt en dus meer en meer een bedreiging gaat vormen voor onze business. Als specialist van automotive –en industriële smeermiddelen is het ons doel om te blijven groeien in een dalende markt. Hierin kunnen we slagen als we als merk verder blijven investeren in naambekendheid, service, flexibiliteit, kwaliteit en innovatie. Enkel hierdoor blijven we slagkrachtig om niet alleen in de automotive sector, maar ook in industriële -en landbouw sector meer en meer te kunnen doordringen," vervolgt Sofie Vandecasteele.

Net zoals de voorbije edities, zal Ardeca de komende jaren op gepaste wijze met zijn klanten en distributeurs uit 75 landen wereldwijd de Ardeca Ypres Rally bijwonen.

Wim Delmel

Sedert 2005...

Zolang is Rallyonline.be al op het net te vinden. Wat begon als een kleinschallig project is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein succesverhaal. Maandelijks krijgen we duizenden bezoekers over de vloer op zoek naar het laatste nieuws, de mooiste actiefoto's en spectaculairste rallyvideo's.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Wim Delmel en Karel Leeuwerck.

We bedanken u alvast als trouwe bezoeker en misschien tot binnenkort op één of andere wedstrijd...

Website: www.rallyonline.be

Laatste Nieuws